duminică, 21 septembrie 2008

Sfarsitul unei relatii frumoase intre Foxu si "companiera" lui de viata.

In seara asta am aflat o poveste super interesanta.In general nu-mi place sa insist asupra incheierii unei relatii dar de data asta e cazul.
Personajele principale sunt un amic de al meu si "companiera"lui.Aceasta "persoana" juca un rol important in viata lu' Foxu,a fost alaturi de el si la bine si la rau in ultimii 3 ani. Ca orice relatie ajunge la un punct mort, faci tot posibilul sa mearga dar pana la urma isi da duhul. Dupa 3 ani petrecuti impreuna,impreuna mereu, unde era unul era si celalt, am ajuns si la sfarsit.Daca nu mai merge,nu mai merge. Totul a luat sfarsit ieri pe undeva pe la iesirea din oras.
O sa va intrebati ce cautau acolo? Raspunsul e simplu: nu puteau sa stea unul fara celalalt.Aceasta "persoana" i-a fost si sfetnic si masa si casa, absolut tot, era singura pe care se putea baza cand avea probleme.
Ieri a fost insa relatia a tins apogeul,la iesirea din orash pe langa Iscip.A avut un sfarsit eroic dupa ce a depasit un Peugeot avand acceleratia calcata in blana.Pana la urma au ajuns la destinatie cu greu, mai har,mai mar..dar a fost bine. La intoarcere nu a mai fost asa. Incepea sa dea semne ca nu se mai poate. Au reusit sa ajunga pe la Dobrosloveni, impreuna cu 5 oameni, iar de acolo nu s-a mai putut.Pur si simplu nu a vrut sa se mai miste..oare ce sa aiba?
Dupa lungi observatii isi da el seama ca pistonul l-a lasat. Dezamagire mare:((! Nu ii venea sa creada ca dupa 3 ani sa il lase balta cand avea mai multa nevoie de ea. Bineinteles ca a fost nevoit sa isi sune un prieten sa vina sa ii remorcheze. Remorcat asa ajung ei 2 acasa, o baga in curte si cu ochii tristi Foxu isi privea "companiera" cum se stinge de tot,nu putea sa mai faca nimic, totul era in van. Treaba era ireparabila momentan. Stia ca in seara aceea nu mai putea sa faca nimic si nevoit suna un prieten in speranta ca acesta il poate ajuta.Si spre surprinderea lui acel prieten chiar l-a asigurat ca il ajuta si ca dovada azi a venit si un adus piston de care avea nevoie.
Desi relatia s-a terminat am vaga presimtire ca maine o sa se mai poata faca ceva si Foxu o sa fie din nou fericit. Pur si simplu nu se poate dezlipi de langa ea...mereu impreuna la bine si la rau.
Foxule suntem alaturi de tine!


Ps.: In caz ca nu v-ati dat seama e vorba de DACIOARA lui draga si scumpa care mai mult sau mai putin intamplator ne place si noua.Viata lunga in continuare draga DACIOARA!

3 comentarii:

Adrian Manolache spunea...

heloo...hai cu ceva nou:)
have a nice day!

Adrian Manolache spunea...

La multi ani!
La multi ani Romania!

D-l doctor spunea...

LA MULTI ANI!