marți, 16 septembrie 2008

Amintiri cu 12 A-ul....


















cine mai are poze cu noi sa le publice...sa ne amintim impreuna ce a insemnat si inseamna pt noi 12 A-ul..

Va mai amintiti de majoratele noastre?Ce ne mai distram si asteptam cu nerabdare sa vina urmatorul.Am trecut din majorat in majorat,mereu aceeasi gasca de nebuni.

Cea mai tare experienta impreuna a fost de departe excursia de la Busteni.Dupa ce ne-am rugat de dirigu' 4 ani de zile, ca doar ne-a promis intr-un final a cedat si am plecat.Ne-am intors cu o serie de amintiri placute.Asa cum se vede si in poze a fost pt prima data cand ne-am mobilizat si am fost aproape toti.

Imi amintesc cu drag de jocurile noastre din clasa.Wrestlingul baietiilor si cazaturile magnifice ale lu' Alex sunt de neuitat.Sa nu uitam "lapte gros" si pantalonii rupti ai lu Ovy.Trecand peste asta ajungem la tablele lu' Alin si asa zisul campionat de table al baietiilor, da' sa nu trecem cu vedete momentele in care Alin venea cu laptopul si impreuna cu Andrei si Razy juca Fifa(dak nu ma insel).

Cum as putea sa uit "betiile" pe care le-am tras cu baietii?!

Inconfundabila expresie a lui Alex :"pai cuum?" sau a lu' Ovy:" Nu te mai suport ma!Nu te mai suport!" ,sa nu-l uitam pe Razy cu :"69" si "SEX!" sau rasul meu contagios si galagios(pe multi ii enerva) si cum zicea si Yacobe cand puneam la cale demisia "sefei" sau intram in discutii filosofice cu dirigul sunt amintiri pe care nu le vom uita niciodata.E adevarat ca am reusit sa o aducem la disperare pe profa de mate dar si dansa ne ameninta ca ne da 3 dak nu avem tema facuta.Saraca profa de info! Erau cele mai bune teze la dansa, zburau hartiile pe sus in timpul tezei sau:"Dna profesoara aici e bine?" sau "pana aici e bine?".

Va mai amintiti ziua petrecuta cu profu' de sport la Pitesti? Cand eram morti de foame si nu ne-am lasat pana nu a oprit soferul ala la MC.Sau cand am dat drumul la manele in anfiteatrul alora si cand il mituiati pe Ovy ca ii dati nusj cati bani dak se duce sa vb la microfon.

Offff ce amintiri!Trebuie sa ne mai intalnim sa ne amintim tot ce am trait impreuna.Vor trece anii dar amintirile vor ramane,cei peste care o sa dau in Bucuresti nu o sa scape de mine chestie valabila pt Gabelul si nu in ultimul rand Bryly( ca doar suntem colegi din clasa 1 si nici acum soarta nu a vrut s ne desparta).